مشاوره حقوقی رایگان - هزینه مطالبه مهریه

سلام.
سال 98 حکم اعسار مهریه من اومد. 4 سکه پیش قسط و هر 3 ماه یک سکه. ولی همسر سابقم پرداخت نکرد و درخواست تجدید نظر داد و باز هم حکم تایید و محکوم شد. پدرشوهرم فوت شده. من با کلی دوندگی فهمیدم که سهم الارث پدری داره. بابت مهریه سهم الارثش توقیف شده. هزینه پرداخت کردم بابت کارشناسی دادگستری. میخوام بدونم بابت مطالبه مهریه هم باید هزینه ای پرداخت بشه؟
میگن 3.5٪ قیمت مجموع روز سکه ها باید پرداخت بشه تا بتونم مهریه رو بگیرم درست هست؟
من ندارم 44 میلیون پرداخت کنم باید چی کار کنم اگه این 3.5٪ درست باشه؟
تو رو خدا کمکم کنید.

پاسخ ها :

هزینه مطالبه مهریه توقیف سهم الارث همسر برای مهریه هزینه دادرسی مهریه اعسار از هزینه دادرسی مهریه مطالبه مهریه توقیف ارث بابت مهریه مهریه هزینه دادرسی