مشاوره حقوقی رایگان - تخلف در افتتاح حساب جاری بدون حضور اینجانب

با سلام
در سال 91 در شهرستان کارگر مغازه با تصویر مدارک من به بانک مراجعه و با اقدام به افتتاح حساب جاری بدون حضور اینجانب در دو مورد نموده:
1- با امضای خود و به نام من در بانک تجارت
2- حساب مشترک با حق امضای خود در بانک مسکن
در بازار چک بی محل کشیده و اکنون حسابهای من مسدود شده،
به حراست بانک تجارت در تهران در سال 95 مراجعه نمودم تا نام من از روی آن حساب پاک شود، بازرس فرستادند ولیکن صحت امر را تایید نکردند.
به بانک مسکن هم در سال 93 از طرف یکی از شعب فکس زدم که حساب ربطی به من ندارد و مسدود شود، امسال تازه مدعی چک برگشتی از آن پیدا شده
چه باید کرد؟؟
با تقدیم احترام، ممنون میشوم پاسخ بفرمایید.

پاسخ ها :

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

سلام
تحت عنوان جعل و خیانت در امانت طرح شکایت کنید.