مشاوره حقوقی رایگان - کارت بانکی

درود
مدتی در مجموعه ای مشغول به کار شدم ، قرارداد کاری با بنده بسته نشده ، بیمه نشده ام و قصد خروج از کار را دارم، مدیریت یک عابر بانک برای سهولت کار ها وقتی که نیستن به بنده داده ان، که پیامک واریز برای بنده بیاد تا اگر مشترک کارت به کارت کرد همان لحظه متوجه آن شویم، از این کار برای کارهای دفتر استفاده میشود، اما گاهی جاهایی که خود مدیریت درخواست داده تا من با کارت کارت بکشم رسید آن هارا ندارم ، بنده هیچ استفاده شخصی از این کارت نکرده ام، آیا در آینده میتواند برای من دردسر ساز شود ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت اثبات عدم استفاده شخصی خیر

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
بهتر است یک دستنوشته از مدیریت بگیرید که در طی بازه زمانی .... الی ..... تراکنش های این کارت توسط ایشان انجام شده است