مشاوره حقوقی رایگان - تملک آپارتمان

سلام خسته نباشید
بنده یک واحد آپارتمان را سال 93ساختم و تمامی امکانات به نام بنده است . و تصرف در طول 10سال داشته ام حالا یک شخصی که هیچ مدرک مبنی بر مالکیت برواحد ندارد با هرروشی اجراییه برای تخلیه واحد را از دادسرا دریافت کرده آیا چنین چیزی امکان دارد که واحد به ایشان داده بشود؟؟ مدرکی که فرد دارد برای مغازه است و هیچ اسمی از واحد در ان مبایعه نامه نیامده است.
تشکر

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم با توجه به تخصصی بودن مسائل ملکی حقوقی جهت اظهار نظر دقیق نیاز به رویت اسناد و مدارک می‌باشد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی اسناد ومدارک است.