مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بعد فوت

با سلام.
بنده کارمند رسمی و بیمه تامین اجتماعی هستم و بیمه عمر هم هستم که اعلام کردم تمام حقوقم بعد فوتم به تنها فرزندم برسد. حال میخوام بدونم اگه فوت شدم حقوقم تا چه مدت به او می‌رسد.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بیمه عمر و مستمری دو مقوله جدا از هم هستند بیمه عمر را می‌توانید تعیین کنید که به چه کسی برسد اما مستمری را خیر

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بیمه عمر به میزان اندوخته بهمراه سود و متعلقلت تماما به ایشان میرسد.
بیمه تامین اجتماعی درصورت احراز شرایط برخورداری و نبود فرد تحت کفل دیگر به وی تمام تعلق میگیرد.