مشاوره حقوقی رایگان - باچه عنوانی می‌شود شکایت کرد

ضمن عرض سلام وخسته نباشید حدودهشت ماه پیش به یه نفر از آشنایان صد ملیون پول دادم ودرقبال آن چک و سفته دریافت نکردم ولی چند نفر گواه دارم حال نامبرده از پس دادن پول خودداری می کند و قصد ندادن بدهیه خود رادارد حال بنده قانونی چکار می توانم بکنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و بعد دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را اقامه نمایید