مشاوره حقوقی رایگان - مظنون به مالخری

با سلام
حدود 3 هفته پیش ماموران اگاهی به درب مغازه من آمدند و تعداد 18 حلقه از رینگ های بنده را بردن بعلاوه دسته چک و دفتر خرید و فروش و دفتر فاکتور ها . بنده کارم رینگ و لاستیک هست. صورت جلسه شد و بد 2 هفته باهام تماس گرفتن باز جویی اولیه از بنده انجام شد که البته برخورد جالبی هم باهام نکردند. من جواز هم دارم‌ . کپی جوازم را بردم اگاهی تحویل دادم. خلاصه نزدیک 4 هفته داره میشه کلا دو بار منو خواستن . نه شاکی خصوصی دارم نه دزدی که رو من اعتراف کرده باشه . هیچ چیزی وجود ندارد من در تمام مدت مشکل عصبی گرفته ام که آخرش چی میشه . من باید چه کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مع‌الاسف رفتار مأمورین کلانتری بر خلاف قانون آیین دادرسی کیفری مصوب سال 1392 می‌باشد.
حتماً با شماره 197 تماس حاصل فرمائید و یا به نحو حضوری از طریق حفاظت و اطلاعات کلانتری این امر را پیگیری بنمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید فاکتور خرید و شخص فروشنده را به مرجع قضایی معرفی نمایید
و در صورتی که اموال مسروقه باشد شما باید اعلام عدم اطلاع و آگاهی از مسروقه بودن اموال را نمایید و مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید