مشاوره حقوقی رایگان - سلام من سال 91 یه ماشین خریدم و هرچی به صاحب پلاک برای تعویض پلاک گفتم امروز فردا کرد گفت

سلام من سال 91 یه ماشین خریدم و هرچی به صاحب پلاک برای تعویض پلاک گفتم امروز فردا کرد گفت فعلا پلاک رو لازم ندارم الان ماشینو راهنمایی گرفته استعلام کرد و فهمید ماشین سال 94 شکایت کردن توقیف اموال کردن من قولنامه دارم که بین خودمون نوشتیم میخوام ببینم من باید چیکار کنم تکلیف من چی میشه ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام بستگی دارد که دعوی مذکور حقوقی یا کیفری باشد،زیرا روش اعتراض تا حدی متفاوت می باشد.