مشاوره حقوقی رایگان - بیماری از طریق رابطه

من یه دخترم که با دوست پسرم رابطه ی مقعدی داشتم،امروز متوجه شدم زگیل تناسلی مقعدی گرفتم
وقتی به ایشون اعتراض کردم که چرا منو مریض کرده،چرا وقتی مریض بوده نگفته و منم مریض کرده ایشون کاملا انکار کرد و میگفت تو از من نگرفتی حتما با کسی دیگه رابطه داشتی گرفتی،یا در آخر میگفت نه تو داشتی اومدی منم مریض کردی و منو کاملا بلاک کرده و رفته
میخواستم بدونم میشه ثابت کرد که من از ایشون گرفتم و میشه ازش شکایت کرد
تو رو خدا کمکم کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول باید اثبات رابطه نامشروع شود و سپس اقدامات دیگر