مشاوره حقوقی رایگان - بیماری از طریق رابطه

من یه دخترم با پسری رابطه مقعدی داشتم و امروز متوجه شدم زگیل تناسلی مقعدی گرفتم
به ایشون اعتراض کردم که چرا منو مریض کرده و وقتی مریض بوده چرا نگفته و منم مریض کرده،ولی ایشون کاملا انکار کرد و میگفت تو خودت گرفتی،حتما با کس دیگه ای رابطه داشتی و گرفتی و حتی در آخر میگفت اصلا تو خودت مریض بودی اومدی منم مریض کنی بری
میخواستم بدونم راهی هست که بشه ثابت کرد من از ایشون گرفتم و ازش شکایت کرد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رابطه شما خارج از علقه زوجیت بوده هر گونه اقدام در این خصوص اعلام جرم علیه خودتان است . رابطه نامشروع میباشد که در قانون جرم است

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام باید دلایلی مبنی بر انتقال بیماری مزبور از فرد مذکور را به دادگاه ارائه نمایید