مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از انتقال HPV

سلام
متاسفانه من از شریک جنسی HPV گرفتم ایشان در بدن و دهانش دچار زائده هست اگر شکایت کنم آیا اثبات میشود که از ایشان گرفتم؟ تاریخ قدمت بیماریش مشخص میشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رابطه نامشروع باشد به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به فرض اینکه رابطه جنسی به شکل نامشروع صورت گرفته باشد شکایت نتیجه‌ای نخواهد داشت.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
مطابق قاعده مسولیت مدنی امکان پذیر است (اگر اثبات گردد) بحث رابطه نامشروع جداست