مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ماشین

سلام من 2 روز پیش خودرو معامله کردم ولی چون میشناختم و وقت کم اوردم نتونستم ببرم ماشینو چک کنم اومدم ببرم زیر بندیشو نگاه کنن دیدن ماشین شاسی ضربه خورده جوشکاری شده من همان لحظه زنگ زدم ماجرا را گفتم اول قبول کردن گفتن بیار پولتو بدیم مشکلی نیست بعد دیگه گفتن خرید کردی دیگه تموم شده من هنوز 3 روز نشده لطفا کمکم کنین چیکار کنم ممنون میشم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به فوریت ابتدا اظهارنامه اعلام فسخ و سپس دادخواست اعلام فسخ به دلیل خیار عیب و تدلیس بدهید