مشاوره حقوقی رایگان - مشمول زمان از چه تاریخی محاسبه میشود

سلام
در شرکت کار میکردم سال 89 که چک از مشتری که من ضامن اون شدم گرفته شد و در تاریخ سال 89 توسط مدیر عامل شرکت برگشت خورد و بعد پشت نویسی به من انتقال داده شد منم در سال 95 پشت نویسی کرده و خرج کردم در سال 95 روی چک اقدام قانونی شد و سال 98 صادر کننده چک ادعا کرده که سال 89 مبلغ چک به من داده و شکایت کیفری از من کرد و من به جرم تحصیل مال نامشروع محکوم شدم مشمول زمان شدن جرم من از تاریخ برگشت خوردن چک سال 89 محاسبه میشه یا از تاریخ خرج کردن چک توسط من در سال 95 ؟

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام از سال 95 محسوب می شود چون رفتار مجرمانه شما در این سال رخ داده است.