مشاوره حقوقی رایگان - سند ماشین

اینجانب ماشین پرایدی را از یک دلال که خود این شخص نیز وکالت محضری داشت خریداری نمودم به علت اینکه وکالت ایشان تا تاریخ معینی بود بنده نتوانستم سر موعد در محضر حاضر بشم البته برگه سبز خودرو و کارت ماشین به نام بنده زده شده ولی سردفتردار محضر به علت گذشت زمان وکالت محضری از تنظیم سند خودداری میکند و نفری که سند به نام ایشان می باشد نیز از زدن سند امتناع میکند باید چکار بکنم ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" الزام فروشندگان (تمامی ید های ما قبلی خود) به انتقال سند رسمی خودرو به نام آخرین خریدار .

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، پیشنهاد می شود ابتدائاً با صحبت و گفتگو مشکل خود را حل نمایید ، در غیر این صورت دعوای الزام به تنظیم سند رسمی را به طرفیت فروشنده و آخرین کسی که سند به نام اوست در شورای حل اختلاف محل معامله ،عمل آورید.