مشاوره حقوقی رایگان - سایز اشتباه انگشتر

انگشتری سفارش دادم در اینستاگرام که سایز کوچک فرستاده و انگشتر مشکل هم دارد شکسته و کجی دارد قبول نکردن پس بگیرن و گفتن برو شکایت کن منم زیر پست مرتبط با انگشتر نوشتم که انگشتر اصلا شبیه نیست و حیف پول هستش قبول نمیکنن مرجوع کنم
ایشون به من پیام دادن به خاطر این کامنت شکایت میکنم 6 ماه بری زندان میخواستم بدونم امکانش هست؟
کلی هم تهدید کردم
من چیکار کنم حوصله درد سر ندارم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر.
بابت تهدید و معیوب بودن کالای ارسالی نیز شما امکان طرح شکایت علیه ایشان را دارید.