مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام وقت بخیر
پدر من چند سال قبل فوت شدن و هیچ مال و اموالی نداشتن دو تا خواهر برادر هستیم و قبل فوتش بهش ارث پدری خونه ای که توش مادرش زندگی میکرده از اونجا می‌رسیده که همون ارث پدریش رو تموم و کمال زده به نام مادر خودش که تا وقتی زندس تو اون خونه بمونه و به ما چیزی نرسه مامانم همون سالا خیلی تلاش کرده ولی به نتیجه ای نرسیده ...
خواستم ببینم ما میتونیم از مادر بزرگمون همون ارثی که ارث پدرمون هم به حساب میاد بگیریم ؟؟
و ما با مادر بزرگمون ارتباط نداریم اگه فوت شده باشه چی اون وقت میتونیم ؟

پاسخ ها :

سهم الارث در صورت فوت فرزند قبل از مادر ارث پدری ارث نوه از مادربزرگ ارث