مشاوره حقوقی رایگان - وصول سفته

با عرض سلام خدمت وکلای محترم دادراه
با احترام بنده یک فقره سفته به مبلغ 5 میلیون تومان از شخصی دارم و از پرداخت امتناع میکنه امروز وخواست زدم و دفتر خدمات قضایی ثبت کردم و ارجاع دادن شعبه حل اختلاف ؛ ضمنا دفتر خدمات قضایی کد ملی خوانده رو که وارد کردند گفتن اشتباه و احتمال داره کد ملی رو عمدا اشتباه نوشته باشه؛ سوالم از وکلای محترم این هست که اگر کدملی رو اشتباه نوشته باشه با توجه به اینکه اثر انگشت زده و آدرسشو رو داریم تاثیری در سفته داره؟!
و اینکه میخواستم ببینم برای اینکه بخواهم از حقوقش وجه سفته رو کسر کنن چه کاری باید انجام بدم چون اگه رفتیم حل اختلاف میگه ندارم
ممنون از شما ببخشید که سوالم طولانی شد