مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک

یا عرض سلام خدمت آقای سلامتی پور
جناب آقای سلامتی پور بنده دو سوال از محضر شما داشتم.
1- بنده ملکی خریده ام قولنامه ای و متاسفانه در قولنامه فروشنده قید کرده بود حدودا 126 متر و یک بند دستنویس در انتهای قولنامه آورده بودند که خرید ملک قطعی می باشد و اضافه و یا کم شدن متراژ در قیمت تاثیری ندارد.
فروشنده کپی سند را که برای بنده آورده مساحت ملک 123+3 متر انباری شده است. که البته الان ساکنین عنوان می کنند که مامور ثبت اشتباه کرده و ملک 117 متر می باشد.
حال خواستم ببینم آیا امکان تغییر در قیمت برای بنده وجود دارد یا خیر؟ و آیا این اختلاف متراژ باز در معامله تاثیری ندارد؟
2- فروشنده یک پارکینگ اضافه به بنده در کاغذ A4 تحت عنوان الحاقیه بنده بنده فروخته در و در سند هم این مورد رفع شده است ولی الان می بینم پارکینگ دوم که به بنده داده خودم مزاحم خودم و سه ملک دیگر است آیا با شکایت از ثبت و نظام مهندسی و ... می توان به این نتیجه رسید که پارکینگ اضافه از ساختمان حذف شود.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال جهت دریافت مشاوره حقوقی کامل و اطمینان بخش قانونی مبتنی بر اسناد و مدارک مثبته ، توصیه می شود در حوزه قضایی خود به دفتر وکیل متخصص ، کاربلد و باتجربه مراجعه و با پرداخت اجرت ، خدمات حقوقی مورد نیاز خود را دریافت نمائید . چنانچه در تهران ساکن باشید اینجانب نیز در خدمتم .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

همان که همکار ارجمند فرمودند