مشاوره حقوقی رایگان - آیا شکایت مزاحمت و تخریب اثبات مالکیت میخواهد

با سلام زمینی کشاورزی از اراضی مستثنیات داریم که حدود چهل سال بروی آن کشاورزی کرده ایم محدود بیست سال است که باغ انگور است طرف مقابل از ما شکایت تصرف ادواتی در سال 1400کرد که دادگاه بعد از اناطه رای برایت به ما داده تجدید نظر هم همینطور بعد از دو سال باز ایجاد مزاحمت برای ما می‌کنن آیا اگر ما تخریب ومزاحمت شکایت کنیم باید اثبات مالکیت کنیم چون وکیلمان میگویید شکایت نکنید تا آنها شکایت کنن