مشاوره حقوقی رایگان - اداره کار

با سلام من در شرکتی با قرارداد شفاهی 10 سال کار کردم و اخراج شدم با شکایت به اداره کار در جلسه هیات تشخیص حقوق معوقه و بازگشت به کار داده شد که با مراجعه به شرکت از ورود من جلوگیری کردند. در اعتراض به رای هیات تشخیص کارفرما اعتراض مالی و بازگشت به کار نیز نوشته است و من فقط اعتراض مالی نوشته ام. با توجه به قصد ازار و اذیت کارفرما اگر در جلسه حل اختلاف اعلام کنم قصد ادامه همکاری ندارم به ضرر من می شود ؟ شرایط دریافت سنوات 45 روزه طبق بند 165 قانون کار به چه صورتی است؟ بهترین راه برای دریافت حقوق و خاتمه کار چیست؟

پاسخ ها :

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

خیر شما آماده همکاری باشید در صورت ممانعت کارفرما از ادامه همکاری مزایای اخراج غیرقانونی به شما تعلق میگیرد.