مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص سند خودرو

با سلام. بنده سال 1401 یک ماشین آریزو 6 خریداری کردم که برگ سبز بنام فروشنده و سند خودرو آزاد و بنام خریدار اصلی از مدیران خودرو بود. و فروشنده نیز خودرو رو از خریدار اصلی خریده بود . بنده پس از معامله تعویض پلاک کردم و برگ سبز به اسم من صادر شد. حالا پس از یک سال دو سه تا پیامک اومده که خریدار اصلی یک چک برگشتی از بابت بیمه بدنه خرید خودرو از مدیران خودرو داره و احتمالا خودرو توقیف خواهد شد. در حالی که برگ سبز به اسم من صادر شده است در تماس با کسی که بنده ماشین رو از اون خریدم گفتند که امکان نداره چون من هم تعویض پلاک کرده بودم مشکلی نداشت. الان برای پیگیری قضیه هرچقدر با خریدار اصلی تماس میگیریم جواب نمیده. آیا پلیس میتونه خودرویی که برگ سبز و کارت ماشین به اسم منه توقیف کنه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه بله در صورتی که اقساط معوقه از طرف شرکت مدیران خودرو داشته باشد
برای کسب اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به نحوه خرید ازشرکت و قرارداد فروش دارد،معمولا بله