مشاوره حقوقی رایگان - تخریب و ساخت به علت قدیمی بودن زر صد متر

خانه‌ قدیمی در خیابان ابن سینا دارم مساحت 79 متر در دو طبقه تراکم 150 متر مربع در طبقه اول مغازه‌ای موجود است 14.50 که ملکیت ان با شخص دیگری است. ایا من برای ساخت احتیاج به رضایت ایشان دارم
ایشان مشاعات در ساختمان دارد در پشت بام و حیاط ولی حق عبور از داخل ملک من ندارد
در موقع ساخت میتوانم یک طبقه بیشتر یا زیرزمین بسازم ایشان میتواند مانع ساخت بشود ؟
با سپاس