مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری فروش خودرو

با سلام ، بنده و همکارم به سفارش یک همکار دیگه که یک آشنایی تو خرید و فروش ماشین داشت و به ما معرفی کرد به حساب ایشون پول ساتنا کردیم ولی هی از تحویل ماشین خودداری و کلا ماشینم نخریده و ما رو به عناوین مختلف بازی میده حالا میخام بدونم به عنوان کلاهبرداری چون دونفری میشه ازش شکایت کرد یا فقط مطالبه وجه میشه کرد ؟ و مدرک هم فقط رسید انتقال پول رو داریم و همکارمون که شاهد ماجرا بوده و هیچ قراردادی هم نداریم.مچکرم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردید شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دعوی کلاهبرداری نیاز به اثبات دارد واحتمال نتیجه گرفتن کمتراست.
طرح دعوی حقوقی مطالبه وجه محتمل تراست.
همچنین میتوانید هردو دعوی را بصورت همزمان مطرح کنید.