مشاوره حقوقی رایگان - امتیاز آب و برق

با سلام بنده زمینی در بافت روستا خریدم با سند مشاع اول من زمین رو خریدم از مالک تو قولنامه ذکر شده زمین با کنتور آب و برق
بعد از من ما بقی زمین که مونده بود فرد دیگری اومده خریده و بدون اطلاع من کنتور آب و برق رو کنده و برده تو زمین خودش نصب کرده مبایعه نامه خریدش هم دارم که توش قید شده کنتور آب و برق مشترک با بنده اما خریدار دوم زیر بار نمی ره می خواستم ببینم از چه مرجعی باید علیش شکایت کنم.

پاسخ ها :

امتیاز آب و برق