مشاوره حقوقی رایگان - امتیازات آب و برق ملک سرقفلی

من یکی از ورثه هستم و مالک مغازه هستم که قرارداد در سال قانون 56 بوده و مغازه بدون امتیازات آن موقع به سرقفل دار رسیده
و الان سر قفل دار میگه من باید براش امتیازات برق رو بیارم
چون در قرارداد نوشته که امتیازات با موجر هست
و من گفتم نمیارم
آیا میتونه من رو مجبور کند که براش امتیاز برق بگیرم
یا خودش بدون اجازه من بگیرد
منو راهنمایی کنید ممنونم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که در این خصوص تعهدی نموده باشید بله

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته پاسخگویی صورت گرفته است.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به اینکه در خصوص عقد اجاره موجر باید مورد اجاره را به نحوی به اجاره واگذار نماید که مستاجر قابل به انواع استفاده از مورد اجاره باشد لذا صرف فراهم بودن امتیازات آب و برق و گاز برای استفاده مستاجر کافیست و انتقال آن به نام مستاجر ضرورتی ندارد چون مستاجر مالک عین نیست

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا در صورتی که در شروط ضمن العقد مالک به صاحب منافع سرقفلی تعهد داده باشد که امتیازات را خریداری ونصب کند بله مالک مکلف به این امر می باشد ودر غیر اینصورت تابع متن وشروط مندرج در قرارداد خواهد بود .
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید