مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزندان

سلام ، بچه های من 2 تا دخترن که تو سنی هستن که خودشون میتونن تو دادگاه بگن پیش من بمونن یا پدرشون، میخوام بدونم تو دادگاه طلاق میشه قاضی تکلیف حضانت دخترامو تعیین کنه ؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

ماده 41 قانون حمایت خانواده:
هرگاه دادگاه تشخیص دهد توافقات راجع به ملاقات، حضانت، نگهداری و سایر امور مربوط به طفل برخلاف مصلحت او است یا در صورتی که مسؤول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند ویا مانع ملاقات طفل تحت حضانت با اشخاص ذی حق شود، می تواند در خصوص اموری از قبیل واگذاری امر حضانت به دیگری یا تعیین شخص ناظر با پیش بینی حدود نظارت وی با رعایت مصلحت طفل تصمیم مقتضی اتخاذ کند.

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام اگر بالای7سال باشن خودشون زیر 7سال قانونا با مادر است

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

درود
چنانچه سن دختر خانمها بیش از نه سال قمری هست تصمیم با خود آنها هست و هیچ اجباری وجود ندارد
و قبل از اون سن نیز دادگاه تمایل آنها و مصلحت رو درنظر میگیره