مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

باسلام آذرماه دوسال پیش مامور جلب اومددرخونه ومنومستقیم به دادگاه بردن اونجامتوجه شدم گوشیم روکه چندماه جلوترشوهرم برده فروخته باسیم کارتم توشهردیگه ای چهار صد میلیون کلاهبرداری اینترنتی شده فیش گذاشتم وگفتم پرونده نیابت خورده به شهرمادوماه بعداحظاریه اومدو به اون شهررفتم چهل پنجاه تاشاکی بودن برای دفاعیه عین حقیقت هرچی بود روگفتم وبرگشتم شهرم چندماه بعد متوجه شدم کلاهبرداردستگیر شده به دادگاه رفتم برای بازکردن حسابم میگه ازاینجاحسابت مسدود نیست باید چکارکنم واقعاشرایط رفتن به اون شهرستان برام امکان نداره تورو خدا یه راهی جلوم بذارید ممنونتان هستم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. راهی ندارد. مگر وکیل از همان شهرجهت رفع مسدودیت بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای رفع مسدودی از حسابهای بانکی بایستی حضوراً به دادگستری شهر مربوطه مراجعه بنمائید.