مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام وقت عالی بخیر ابلاغ مهریه آمده
بار اول دادگاه من نرفتم حکم آمد باید کل مهریه پرداخت کنین نه اعتراض کردم نه چیزی از اجرای احکام ابلاغ آمده من درخواست اعسار تقسیط کردم کردم
تعداد سکه 128 شغل من تست موتور هست
5ماه کار مو شروع کردم هیچ پولی هم ندارم
میخواستم بدونم در مورد پیش پرداخت یا تقسیط مهریه برای من چه حکمی صادر میکنن آیا شما موکلی داشتنین مثله شرایط من که بدونینن شرایط پرداخت چطور تعیین میکنن

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اقساط را دادگاه با توجه به توان مالی شما مشخص میکنید که قابل اعتراض نیزمیباشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردید شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.