مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ورثه فروشنده به زمین فروخته شده بعد از 50سال

با سلام. در سال 55 پدر و مادربزرگ بنده از فروشنده زمین که دارای سند بنچاق دار و مشاعی هست متراژ 1500 زمین خریداری کرده اند که هم متراژ و هم حدود اربعه در قولنامه ذکر شده هست. حال از ملک فوق طی این سال ها به 13 قسمت تقسیم و فروش و ساخت ساز شده اند. از متراژ فوق مقدار 300 زمین باقی مانده که به واسطه قولنامه عادی از 1500 متر در سال 64 جدا شده و در تصرف خانواده بنده میباشد {زمین در مجاور خانه ما میباشد} حال بنده برای ساخت ساز در شهرداری اقدام نموده و بدلایلی به موروثه فروشنده برای دریافت کپی بنچاق مراجعه کردم که متاسفانه موروثه فروشنده زمانی که از زمین با خبر شد نسبت به آن ادعا واهی کرده و شکایت کرده که حدود اربعه زمین از روز اول جابجا برداشته شده است و درخواست قلع قمع داده. هرچند کارشناس هییت تک نفره رای به درستی حدود اربعه ملک فوق و زمین باقی مانده زده است که با اعتراض طرف مقابل برای هییت سه نفره مواجه شده است. لذا آیا در کل از طرف موروثه وی خطری مارو تهدید میکنه یا نه؟ و اینکه بنده در شرف دریافت پروانه شهرداری هستم. آیا مبلغ عوارض رو پرداخت کنم یا...؟ چون قرارداد برای شروع کار با سازنده هم بسته ام. ضمنا فروشنده سه سال پیش فوت کرده است و موروثه وی یک بار اقدام به جعل سند تقلبی برای زمین کرده که دستش رو شده و برای آن پرونده در دادگاه کیفری تشکیل دادیم... با این تفاسیر آیا ما کار دریافت پروانه ساخت و پرداخت عوارض رو انجام بدیم یا منتظر جواب نهایی دادگاه حقوقی بمانیم که میدانید پروسه ای زمان بر است... بلاتکلیف ماندیم و هرچند میدانیم همه چیز درست است و هدف طرف فقط اخاذی میباشد. نظر شما چیست؟ ممنونم میشم... آیا با نوشتن حدود اربعه در قولنامه اما مشاع بودن زمین/بازهم ایشان میتواند درمورد حدود اربعه اقدامی کند که جابجا برداشته شده؟ {از زمان خرید زمین/فورا برای مشخص شدن زمین در منطقه یه خانه به متراژ 350هم ساخته شده است در آن" که قدمت 44ساله دارد اکنون} ببخشید که طولانی شد/خواستم جامع گفته باشم تا نظری تقریبا رسا و مطمین بهم برسد..با تشکر بابت وقتی که برای خواندن گذاشتید...ممنونم

پاسخ ها :

مهدی  رهنما

جناب آقای مهدی رهنما:

سلام اگر قولنامه داشته باشید خیر