مشاوره حقوقی رایگان - آزادی مشروط

سلام همسرم به علت سرقت گاردریل به 6 ما حبس تعزیزی محکوم والان 40 روزه در زندان است و ما از لحاظ جنبه ی خصوصی رضایت راه سازی را گرفتیم و پول هم از ما گرفتن و از لحاظ جنبه ی عمومی هم رضایت دادن. والان همسرم از زندان در خواست تخفیف مجازات ماده 483 داده... آیا موافقت میکنند؟ به دادگاه تجدید نظر رفته پرونده وهنوز جواب نیامده. آیا در خواست آزادی مشروط هم میتواند بدهد؟ یا باید وایسته تا جواب تخفیف مجازات ماده 483 بیاید؟ چه درخواستی بدهد بهتر است؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. منتظر نتیجه تخفیف بمانید. بعد اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله در صورت رضایت شاکی ، مجازات تخفیف خواهد بافت
و شما بعد از گذشت 1/3 از ‌ مدت حبس میتوانید درخواست آزادی مشروط را به قاضی اجرای احکام مطرح نمایید