مشاوره حقوقی رایگان - بی توجهی مرد به زن

سلام من 10ساله ازدواج کردم دوتا فرزند(دختر 8ساله.پسر3ساله)دارم دو یا سه هفته اس همسرم تو خونه نه چیزی میخوره نه با من حرف میزنه اینه کسایی که باهم دعوای مفصل کردن قهر کرده صبح میره شب هم میاد یه راس میره اتاقش می خوابه ازش میپرسم خوب چته چیزی شده کاری کردم یا چیزی نمیگه یا میگه هیچی از دور و بر شنیدم مامانش گفته زنش و مادر زنش طلسمش کردن(اینم بگم شوهرم خیلی خیلی به دعا و طلسم اعتقاد داره و قبلنا هم بهم هی میگفت منو طلسم کردن منم سرزنش میکردم یا اصلا چیزی نمی گفتم)الان من چیکار کنم با دو بچه می خوام خونه رو ترک کنم آیا این رفتار محکمه پسند است میتونم تو دادگاه استفاده کنم؟؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.خیر. بستگی به تصمیم شما دارد.

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام برای این رفتار سعی کنید شاهد داشته باشید و بعدا می توانید بخاطر عدم حسن معاشرت طلاق بگیرید