مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با کره اسب

سلام امروز بغل جاده ی اسب رو بسته بودن و کره واسه خودش داشته بازی میکرده پشت ی تپه کوچیک از خاک راننده کره رو ندیده بود و فقط اسبی که صاحبش تازه بسته بود رو دیده که یک دفع متوجه میشه چیزی به سرعت به طرف ماشین میاد توی ماشینم مسافر داشته ترمز میکنه و کره میپره روی کاپوت... کره میمیره و ماشین خسارت برمی‌داره ولی راننده تونسته بود با کنترل ماشین جون مسافرا رو امن نگه داره الان مقصر صاحب کره هست یا راننده ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع بایستی توسط کارشناس تصادفات بررسی گردد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورت قصور یا تقصیر در نگهداری کره اسب صاحب آن ملزم به جبران خسارت است