مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص ادامه دادن بیمه_ وحق حقوق خودم

باسلام بنده 14 سال و 11 ماه در فراجا خدمت کردم.که تا 17 آبان 1402 بخاطر پیامک دادن به خانم ها گفتن ارتباط نامتعارف زدن برای من و معاف خدمت زدن.هدچی التماس شون کردم که یک ماه به من بدن که بشود 15 سال قبول نکردن.که حداقل حقوق مزایا زن و بچه ام پایه مال نشه .به پاس این همه زحمات که بصورت شبانه روزی کشیدیم بداشون ندادن.سوال اول چیکار کنم که بتونم حق خودم رو بگیریم و .و سوال دوم درخصوص ادامه دادن بیمه خودم چیکار کنم که سابقه ام قطع نشه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دردیوان طرح دعوی کنید. بیمه را بصورت خویش فرما از طریق تامین اجتماعی واریز کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید