مشاوره حقوقی رایگان - مستاجرم بنا به ندادن پول توسط موجر نمیتوانم تخلیه کنم

باسلام
با توجه به اینکه از 2ماه قبل اعلام به آمادگی تخلیه خانه صاحب خانه کرده ام اما پولی بمن نداده که جای دیگری را پیدا کنم
1هفته دیگه وقت دارم به قراردادم اما طی این زمان نمیتوانم خونه جدید پیدا کنم اگر تخلیه نکنم سرموعد چه اتفاقی میوفتد با توجه به اینکه در قرارداد نامه قید ضرر و زیان از تخلیه نکردن متقابل ذکر شده است؟؟؟؟؟؟؟؟
چه کاری انجام بدهم به نفع م باشد.
با تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع را از طریق اطهارنامه به موجر اطلاع دهید. ودرصورتیکه باشما تسویه نکرد امکان تمدید با وضعیت قبلی مقدور است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با اقامه دادخواست تخلیه توسط ‌موحر ، دستور تخلیه صادر خواهد شد
و