مشاوره حقوقی رایگان - هک گوشی کلاهبرداری طریق برنامه بله

سلام وقت بخیر ببخشید حدودا دو روز پیش برای بنده یه لینک از گروه بله بانک ملی اومد منم باز کردم و برنامه دانلود فرداش از کل حسابم خالی شد که همون لحظه به بانک مراجعه کردم و بانک اون مبلغ رد بلوکه کرد. تا من به دادسرا و پلیس فتا مراجعه کنم پلیس فتا رفتم و مشخصات اون طرف که پول براش رفته بود رو پیدا کردن و بعد از چند تا سوال از اون طرف که پول رد خرج کرده یانه گفت که خرج کرده ولی بعد از تماس پلیس با این طرف پس از بررسی از حساب پول دست نخورده در حساب این شخص هست میخواستم بپرسم امیدی هست برای پول از دست رفته ? و اینکه چقدر زمان میبره تا پول برگرده به حسابم ?

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. دردادگاه طرح دعوی کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ پول قابل عودت است و شما می‌توانید از باب حقوقی به طرفیت صاحب حساب، دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.