مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

سلام خانمی هستم 54 ساله با دوازده و ده ماه بیمه پردازی تامین اجتماعی و تحت عنوان زنان سرپرست خانوار متاسفانه سه ماه دیگه می تونم بازنشستگی خود را اعلام نمایم در این مدت تقاضای درخواست مستمری پدرم را داشتم که دو روز پیش با تمام سنگ اندازیها و اثبات آنها اعلام کردند شما بیمه پرداز تامین اجتماعی هستید و می تونید بازنشسته بشید و حق قانونی خودت بهره مند بشید بنده با 1700 نرخ حداقل حقوق که تعریف شده برام نمی خوام بهره مند بشم راهنمایی می خواستم چه کنم که بتونم از نیروهای مسلح حقوق خود را دریافت نمایم پدر بازنشسته نیروهای مسلح بودند مادر دارند حقوق ایشان را می گیرند و معقول هست اگه 4 میلیون به بنده برسه بهتره تا یک و هفتصد با این همه مشکل که من دارم فرزند دانشجو دانشگاه آزاد خود معلول جسمی حرکتی و بیمار سرطانی هستم صد در صد راهنمایی می خواستم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید بیمه پردازی خویش را موقتا تعلیق و از بیمه پدرتان استفاده کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به دختر متوفی در صورت داشتن شغل و درآمد مستمری تعلق نمی گیرد ،