مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح توسط چندین نفر

سلام، من جزیره کیش زندگی میکنم، و حدوداً 6 سال برای یه جنگ شبانه نوازندگی میکردم، به دلایلی 3 سال پیش از اون گروه جدا شدم، ولی 2 ماه پیش به صورت اتفاقی ساعت 4 صبح از جلوی سالنی که اون گروه داخلش اجرای برنامه میکردند رد میشدم که ناخواسته با عوامل اون گروه درگیر شدم و کار به زد و خورد شدید کشید و اونها نزدیک به 6 7 نفری من رو مورد ضرب و جرح قرار دادند و من هم به 110 زنگ زدم و صورت جلسه مامور نیروی انتظامی گزارش داده شد، من هم بلافاصله به پزشک قانونی مراجعه کردم و از 2 نفر اصلی متهمین شکایت کردم، دادیار به من گفت که باید یه شاهد بیاری من هم اسم یکی از دوستانی که قبلا با هم همکار بودیم و همخونه بودیم رو گفتم که ایشون هنوز در اون مجموعه مشغول به کار هستند، ایشون هم رفتند و به خاطر اینکه صاحب کار اون مجموعه تهدیدش کرده بود که اگه شهادت به طرف من بده از کار بیکارش میکنند، و ایشون هم به دلیل ترس از بیکار شدمون رفته اند به دادیاری و دست روی قرآن گذاشته اند و قسم دروغ خورده اند که همچین اتفاقی اصلا نیفتاده، الان بعد گذشت از گذشت 2 ماه رفتن و اومدن و هزینه کردن، فقط به خاطر نداشتن شاهد ، و یا سند و مدرک معتبر که نشون بده اونها من رو کتک زدند، دادیار حکم قرار منع تعقیب صادر کرده و یه جورایی رای به بیگناهی اونها داده و تبرعه شون کرده، من خواستم اگه ممکنه براتون من رو راهنمایی کنید که چه کاری باید انجام بدم که بتونم به حقم برسم.!؟ مننون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. قرارصادره ظرف مهلت ده روز از تاریخ ابلاغ قابل اعتراض هست و می تونید اعتراض کنید ولی باید به سایر دلایل و یا قرائن موجود در جهت اثبات ادعای خود استناد کنید مثلا اگر دوربینی در اون محل بوده و اگر افرادی دیگه ای تو اون محل بودند و یا تقاضا کنید کلانتری مجددا به محل مراجعه و گزارش جدید در این خصوص تهیه کنه.
و مورد دیگه این که اگر معتقد هستید که شاهد شهادت کذب داده است با ارائه دلایل می تونید از شاهد نیز شکایت کنید البته منوط به اینکه بتوانید ثابت کنید.