مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه

سلام وقت بخیر حکم دادگاه بنده هست متوجه نمیشم شلاق رو میشه خرید یا خیر لطفاً در خصوص این حکم و اجراش صحبت کنید آیا میشه خرید یا خیر؟؟
آقای الف.ح را از بابت ضرب فاقد آثار به تحمل 30ضربه شلاق تعزيری
و از بابت توهين به رعايت مصوبه هيات وزيران در راستای تعديل مجازات نقدی موضوع ماده 28 قانون اصلاح قانون
مجازات اسلامی به پرداخت دويست ميليون لایر جزای نقدی بنفع دولت محکوم می نمايد بديهی است درخصوص مشاراليه
فقط يکی از مجازات ها به عنوان مجازات اشد قابل اجراست رای صادره حضوری بوده ظرف 20 روز پس از ابلاغ قابل
اعتراض در محاکم تجديدنظر استان می باشد.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علی الاصول مجازات مورد اجرا شلاق تعزیری که اشد می باشد است و تحت شرایطی می‌توان اقدام به تبدیل آن نمود ، می‌توانید موضوع را از طریق واحد اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید