مشاوره حقوقی رایگان - شکایت قرارداد کاری

سلام قرارداد کاری با ماده 10 داریم با ضرر و زیان حدود دو میلیارد در صورت اخراج که یه ماده دیگه تو قرارداد ذکر شده به عنوان بازگشت به کار همتراز با کار قبلی
حالا صاحب کار اخراج کرده و روز بعد یه نفر دیگه رو جای من معرفی کرده ولی الان که من میخوام شکایت کنم انکار میکنه که اخراج کرده من هم مدرکی برای اثبات اخراج شدنم ندارم چطور میتونم به حق و حقوقم برسم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص برای فرد مقابل ارسال و سپس اقدام به طرح دعوی صحیح نمایید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام توضیحات شما ناقص است جهت شکایت از کارفرما به اداره کار مراجعه کنید