مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری برای درگیری با چند نفر

من ی پسر 30 ساله ام .ک منتظر نوبت ام پشت دستگاه عابر بانک بودم و کنار عابر ی مشاور املاک و تاکسی تلفنی قرار داره .تو این زمان من با تلفن همراه ام صحبت می‌کردم ک ی دفعه دیدم ی نفر آقا حدود 45ساله از پشت بدون هیج حرفی لباس مو گرفت و هل داد ک اینجا واینستا و نمیبینی جلو در هستی و فلان ک من در جوابش گفتم ک‌منتطر عابر بانک ام خلوت شه پول بردارم و ی دفعه دیدم از تاکسی تلفنی و چند نفر با همون آفا ریختن روم و شروع کردن ب کتکم‌زدن ..ممنون میشم راهنمایی کنید ک چطور میتونم پیگیری کنم و چون تنها بودم و شاهدی ندارم ثابت کنم ک اینها نامردی زدن منو ..با تشکر از شما..یا حق

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام معمولا در محدوده عابر بانک ها دوربین مداربسته وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اقدام به ثبت شکوائیه ضرب و جرح عمدی و توهین و قذف نموده و درخواست برسی معاینه محل نمایید و گواهی پزشکی قانونی بگیرید