مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشید من چهارسال عقد کردم و باکره نیستم من و همسرم همو نمی‌خواهیم و می‌خواهیم طلاق بگیریم پدر من میگه بعد از طلاق باید بیایی توی خونه ای من زندگی کنی و ازدواح کنی ولی من اینو نمیخوام یا راهی هست که قانونی بتونم جلوی پدرم واستام و به خونه ای ایشان برنگردم و جدا زندگی کنم آخه ایشان مذهبی هستن و براشون افت داره که دختر تنها زندگی کنه؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بله شما در صورت استقلال مالی مشکلی ندارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما اگر به سن قانونی رسیده اید بالای 18 سالگی، میتوانید مستقل شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قانونا نمی‌توانید اقدام کنید مگر اینکه با پدرتان در این خصوص صحبت کرده یا به مشاور خانواده مراجعه کنید