مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مغازه

سلام بنده مغازه ای برای تعمیرگاه اجاره کردم این مغازه تخریب شده بود و بنده باخرج خودم تعمیرش کردم تا دوسال همسایگان بهم برق و آب میدادن ولی الان یک ساله که برق مغازه را قطع کردن و مغازه امتیاز برق ندارد من هم از وقتی برق قطع شد نتوانستم کارکنم و کرایه ندادم حالاصاحب مغازه برای کرایه عقب افتاده شکایت کرده است آیا بنده باید اجاره و خسارت به ایشان برداخت کنم؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بستگی به متن قرارداد اجاره شما دارد که در آن نواقص مورد اجاره درم شدا باشد

جواد  ابراهيم پورآذر

جناب آقای جواد ابراهيم پورآذر :

سلام اگرمغازه راباامتیاز برق اجاره کرده باشید وکارشما هم تعمیر وسایل برقی باشد وموجرامکان تامین برق را نداشته باشد برای شما حق فسخ ایجاد می شود و شما می توانید قرارداداجاره رافسخ وازدادگاه تقاضای تنفیذ فسخ را داشته باشید