مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

باسلام و عرض خسته نباشید
بنده برج1396/7/28 تصادف کردم و پزشک قانونی تموم شده و توضیحاتی به شرح زیر داده خواستم ببینم دیه من چقدر میشه آیا دیه من طبق امسال محاسبه میشه یا سال بعد که شده 236میلیون
1:خراشیدگی (حارصه)آرنج راست، کف دست راست، پشت دست چپ و زانوی راست
2:جرح(دامیه)پشت سر، جراحت فوقانی پیشانی (دامیه)
3:شکستگی مثلث میانی استخوان درشت نی و نازک نی ساق چپ که استخوان درشت نی با ابزار ارتوپدی ثابت شده است
4:شکستگی زنداعلی ساعد چپ (مثلث تحتانی) که توسط ابزار ارتوپدی ثابت شده است
5:نامبرده از سمت راست قفسه سینه اظهار تالم دارد
شکستگی های اعلام شده به صورت مطلوب التیام یافته و ارش آسیب نسوج نرم ساعد چپ و ساق پای چپ ناشی تعبیه ابزار ارتوپدی هرکدام به میزان 3درصد دیه کامل انسان تعیین میگردد
با تشکر از سایت خوبتون اگه جوابمو بدین که چقد میشه ممنون میشم

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، مجموع میزان آسیب های وارده یک عدد می باشد، که ضربدر مبلغ دیه آن سال معادل ریالی آن بدست می آید،در جنایات خطای محض 3 سال و جنایات شبه عمد 2 سال قمری ، فرد ضارب زمان دارد دیه را پرداخت کند که در هر مورد می تواند یک سوم و یک دوم دیه باشد.

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال دیه و ارش شما مشمول جنایت شبه عمدی (غیرعمدی) است و متهم از وقوع جنایت و حادثه دو سال قمری مهلت دارد دیه را بپردازد و نرخ آن بر مبنای زمان پرداخت است که در سال 97 دیه مرد مسلمان در ماههای غیرحرام 231 میلیون تومان و در ماههای حرام 308 میلیون تومان تعیین شده که دیه و درصد های صدمات و جراحات وارده بر مبنای آن تعیین و قابل پرداخت خواهد بود .