مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام در واحد انتشارات دانشگاه ازاد مشغول به کار شدم کارفرما از من یک عدد سفته به عنوان حسن انجام کار گرفته نگذاشته داخل ان قید کنم برای حسن انجام کار است گفت نیاز نیست الان که برای دریافت ان سفته رفتم کارفرما شکایت کرده و گفته 10000000 میلیون تومان وجه نقد دادم به این خانم درصورتیکه ایشان دوسال باید من را بیمه کنه و الان داره تلافی بیمه را می کنه دست روی قران میزاره و میگه فقط پول دستی بوده الان چگونه می توانم لایحه بنویسم فقط یه تلافه

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام باید شاهد یا قرارداد و یا دلایلی دیگر مبنی بر علت صدور سفته (حسن انجام کار) داشته باشید در غیر اینصورت متاسفانه محکوم به پرداخت خواهید شد.