مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام‌خسته‌نباشیددخترم‌پنچ‌سالشه‌تازه‌طلاق‌گرفتم ازموقعی‌که‌سه‌ماهه‌بارداربودم‌توخونش‌راهم‌ندادخیانت‌کردبادخترم‌زندگی‌میکردم‌دخترم‌کلاباباشوندیده‌نمیشناسه‌فقط‌پنچ‌ساله‌یکم‌نفقه‌به‌دخترم‌میده‌حصانت‌دخترم‌تواین‌دوسال‌بامنه یعنی‌بعدهفت‌سالگی‌میتونه‌اذیتم‌کنه‌ یااین‌اجازه‌رونداره‌چون‌ازاول‌بامن‌بوده‌دخترم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بعد از 7 سالگی به تشخیص دادگاه ودرنظر گرفتن مصلحت طفل حضانت داده میشود. که ممکن است پدر صالح نباشد.