مشاوره حقوقی رایگان - تمدید قرارداد اجاره

سلام و وقت بخیر
چند هفته قبل مستاجر برای تمدید اجاره نامه از من خواست تا در یک پيامک تعداد و مبلغ چکهای اجاره را مشخص کنم وچند روز بعد به اتفاق مستاجر به آژانس املاک مراجعه کردیم.صاحب آژانس بعد از نوشتن قرارداد و امضای طرفین و مبادله چک های اجاره مبلغ بالایی برای کمیسیون طلب کرد که با مخالفت مستاجر روبرو شد و قرار شد که به یک آژانس دیگر مراجعه کنیم ولی بعد مستاجر امروز و فردا می کرد و برای قرارداد جدید موعدی مشخص نمی کرد.من ناچارا به همان آژانس اول مراجعه کردم و پس از گرفتن تخفیف قابل ملاحضه قرارداد را از آژانس گرفتم ولی مستاجر با وجود تخفیف آژانس هنوز حاضر به گرفتن قرارداد نیست.با توجه به اینکه من قرارداد را دارم آیا نگرفتن قرارداد توسط مستاجر برای من تبعات حقوقی دارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که طرفین قرارداد را امضا کرده باشند مانعی ندارد
ضمنا برای تمدید قرارداد اجاره یک هشتم از هر طرف دریافت می‌شود