مشاوره حقوقی رایگان - به کارگیری اجباری دانشجو معلم برای تدریس

من ورودی 99 آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان هستم ما تعهد دادیم که چهار سال درس بخوانیم یعنی تا 1403بعد هشت سال تدریس کنیم. الان به دلیل کمبود نیرو مارو یکسال زودتر به زور دارن میفرستن به ادارات و میگن اگر نرید دروستان را حذف میکنیم خواستم ببینم میتوانم شکایت کنم که به مدرسه نروم تا همان سال 1403؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام خدمت شما مخاطب گرامی

امکان پذیر است