مشاوره حقوقی رایگان - سوال مالیاتی

سلام. بنده بعنوان مستاجر مغازه ای مالیات هر سال پرداخت می نمایم. از اتحادیه به مالک مغازه گفتن برای تمدید پروانه کسب باید کد مالیاتی بگیری .یعنی برای این مغازه دوتا پرونده مالیاتی باز میشه و مالک درخواست داره که هردو را من پرداخت کنم . اول اینک ایا راهی هست که دوتا پرونده نداشته باشیم یااگه پرونده برای صاحب جواز بود مالیات هرسال چقدر برای صاحب جواز میاد ..ممنونم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مالیات ملکی بابت اجاره بهای محل کسب است که توسط موجر باید پرداخت شود وارتباطی به فعالیت کسبی مستاجر ندارد.