مشاوره حقوقی رایگان - برای اثبات حجر مادر چطور باید اقدام کنم

سلام. مادر از سال 97 سکته مغزی میکنند و در بیمارستان بستری میشوند و پس از آن هم چند بار در بیمارستان تهران در سال 98 جهت جرائی توده در روده و نصب کیسه کلستومی اقدام و پس از آن در منزل توسط کارگر انجام امورات زندگی برایش مقدور بوده ایشان بازنشسته آموزش و پرورش بوده که برادرم یک وکالت نامه در مورخ 1400/06 و جهت انتقال سند بنام خودش اقدام میکنه و 50 روز قبل از فوت هم کلیه 1/8 ارث پدرم را یک صلح نامه تنظیم میکند چطور میتوانم درخواست حجر بدم و چه مدارکی لازم هستش برای اثبات

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست حجر را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت ومدارک بیماری، استشهادیه، شهادت شهود و… را ضمیمه نمایید.