مشاوره حقوقی رایگان - عودت بیعانه برای خرید ماشین

با سلام من یک ماشین تصادفی تو سایت درج آگهی دیدم و برای بازدید ماشین به فروشنده زنگ زدم گفت که باید بیعانه بزنید من مشتری دیگری هم دارم. من بیعانه رو زدم به مبلغ 5 میلیون تومان و ادرس رو برای من فرستاد.
پس از بازدید ماشین روی قیمت کنار نیومدیم و فروشنده گفت که بیعانه منو خرج کرده وقتی ماشین فروش رفت بیعانه رو میریزه و من شماره کارت براش پیامک کردم.
الان اگهی از تو سایت درج آگهی پاک شده و فروشنده پاسخگو نیست .
چطور میتونم به پولم برسم .
با تشکر